IB-Play

Highlights+Text när Pixbo vann över Dalen

Det blev seger för Pixbo Wallenstam mot Dalen under lördagen. En bra match där ett bättre Pixbo vann med 4-1.

Matchen inleddes med en jämn förstaperiod där ett bra försvarsspel i Dalen även skapade fler kontringslägen. Ett tidigt mål av Pixbo gav bortalaget kontroll över matchen från start. Dalen fortsatta att göra det svårt för Pixbo matchen igenom och reducerade efter drygt 35 minuters spel genom Jessica Lidberg. Pixbo svarade direkt efter med sitt tredje mål, gjort av Cecilia Habib Westh som gjorde sitt tredje mål för säsongen. Sista perioden blev likt de två första kontrollerade av Pixbo där 1-4 målet av Alicia Fylke var ett riktigt mål.