SSL-Herr

Nyförvärv till Storvreta

Det har varit på gång under en längre tid och under tisdagen blev det helt klart. Storvreta IBK värvar Jacob Glas från Granlo BK.

Jacob Glas tidigare Granlo BK flyttade till Uppsala för studier och har tränat med laget under några veckor. Nu är klubbarna överens och Jacob är numera Storvretaspelare

– Det känns jätteroligt att komma till världens bästa klubblag. Det känns smickrande, att Storvreta IBK vill ha mig med i deras spelartrupp. Jag skall nu göra allt för att visa vad jag går för och kommer kriga stenhårt för att ta en plats i laget. Jag är redo för utmaningen och vet, att det kommer krävas stenhårt arbete från mig, att jag skall göra mig förtjänt till en plats i startformationen, säger Jacob i ett pressmeddelande.  

Storvreta som har en tunn trupp är nöjda med värvningen.

– Jacob Glas är en stark back med ett bra skott och med sin goda fysik och lojala inställning har han möjligheterna att bli en bra SSL-spelare. Han har redan visat, att han vill lära sig och utvecklas i vår miljö och med den inställningen kommer han nå långt, avslutar chefstränare Stefan Forsman.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar