Foto: 24kalmar.se
FBC Kalmarsund DAM

U-19 landslagsspelare gör comeback

Nykomlingen FBC Kalmarsund som ligger näst sist i årets SSL får nu ett välkommet och välbekant ansikte tillbaka i truppen.

Det är 24kalmar.se som fått uppgifter om att den tidigare Kalmarsundsspelare Annie Nilsson med meriter från U-19 landslagsspel nu bestämt sig för att göra comeback. Uppgifter som bekräftas av Annie själv.

– Jag skriver på i dag, säger Annie Nilsson till 24kalmar.se

Annie som var med och spelade upp Kalmarsund i SSL bestämde sig under sommaren för att inte fortsätta satsningen pga motivationsbrist

– Det känns rätt, efter VM-guldet var jag väldigt trött på innebandyn och trodde väl lite att motivationen skulle komma tillbaka men det har den inte gjort, sa Annie då.

Nu låter det dock annorlunda.

– Jag känner mig jättetaggad faktiskt. Jag har spelat med FBC Ungdom och tyckte det var väldigt roligt och jag hittade glädjen igen. Samtidigt kände jag att jag inte nöjde mig att spela på den nivån, säger Nilsson.

Kalmarsunds tränare Christoffer Suominen gläds åt comebacken och eventuellt är hon redo för spel redan till helgen.

– Jättekul att hon är tillbaka! Men vi ska inte lägga för stor press på hennes axlar. Hon måste träna på och komma i fas först. När vi byggde laget räknade vi med Annie och hon hade en roll i truppen. Vi vet vad hon tillför och hon kan både göra mål och passa, säger Christoffer till 24kalmar.se

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar