Foto: Per Wiklund
Endre IF

Steen har varit sjuk men spelar

Både Täby och Endre har 11 inspelade poäng efter fem omgångar. Imorgon möts lagen och eventuellt blir det utan landslagspelaren Sara Steen som varit sjuk hela veckan. - Jag har varit sjuk och missat träningarna den här veckan men förmodligen så spelar jag, säger Sara.

IKSU och Pixbo är obesegrade och därefter jagar Täby och Endre på med varsin förlust och lagen möts under fredagen med Täby som hemmalag.

– Det kommer bli tufft. Täby är ett riktigt starkt lag och deras förstafemma har gjort det riktigt bra än så länge. Nu har jag missat träningarna eftersom jag är sjuk men jag antar att vi pratat en del om hur vi ska stoppa de. Framförallt gäller det att vi har 100& inställning och jobbar hårt hela matchen, säger Sara till ibnytt.se

Sara Steen som i år tagit ytterligare steg i sin utveckling och återigen uttagen till landslaget har fått större ansvar i Endre.

– Det känns bra! Vår femma har börjat hitta varandra mer och mer och går framåt hela tiden. Det är mycket rörelse och vi börjar komma igång bra med passningsspelet. Jag vill även lyfta fram Elin Gabrielsson som börjat riktigt bra den här säsongen. Hon fortsätter utvecklas från där hon avslutade med ett starkt slutspel.

För Endres del och de flesta andra lagen väntar match både fredag och söndag.

– Det är kul med dubbla matcher på en helg. Kanske inte optimalt för mig just nu men fler matcher tätt inpå gillar jag. Det är matcherna vi tränar för.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar