Foto: Idrottsfoto
IK Sirius FBC

Mora värvar back från Uppsala

Mora värvar från FBC Uppsala och den 22-åriga backen Frida Bäfve.

KAIS Mora värvar Frida Bäfve från FBC Uppsala. Bäfve som den gångna säsongen i FBC Uppsala stod för 16 poäng, 9 mål & 7 assist fördelat på 26 matcher.

-Det har varit mycket funderingar och tankar den senaste tiden. Så skönt att jag äntligen har tagit ett beslut och bara kan sikta framåt för vad som komma skall kommande säsong. Framförallt så tror jag att Mora är den klubb där jag kan utveckla min innebandy mest i. Mora ett bra lag som de senaste åren varit med och slagits om medaljerna och min förhoppning är att vi ska göra det även kommande säsong och att jag kan vara med och bidra, säger Frida Bäfve i ett pressmeddelande.

KAIS Moras tränare Noél Alm Johansson om Frida Bäfve:

-Jag har följt Fridas innebandykarriär länge. 2012 tog vi ett SM-guld i DJ18 tillsammans för Uppland. Frida har ett fantastiskt spelsinne och ett driv i steget som gör att hon är stark och trygg i defensiven och ett farligt hot i offensiven. Hon tar dessutom för sig i alla situationer och är tuff i duellspelet. Med Frida i laget kan vi nå ytterligare en nivå i backspelet, både defensivt och offensivt, hon är även en häftig karaktärsspelare som gillar att mana på sina medspelare och är känd för att ge allt i alla lägen.

LÄS OCKSÅ: Amanda Öhman till KAIS Mora

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar