Foto: Idrottsfoto
IBK Dalen

KLART: Amanda Öhman till KAIS Mora

KAIS Mora har gjort klart med Amanda Öhman. -Jag vill ta ytterligare kliv individuellt i min innebandy och utveckla min offensiv och ser Moras spel som en bra möjlighet till det, säger Amanda Öhman

KAIS Mora har gjort klart med Dalens lagkapten Amanda Öhman.

-Jag vill ta ytterligare kliv individuellt i min innebandy och utveckla min offensiv och ser Moras spel som en bra möjlighet till det. Jag tycker att Mora spelar en rolig innebandy och framstår som en seriös förening med höga ambitioner. Det känns jätteroligt och sjukt spännande, jag ser fram emot att ta del av Moras målsättningar och bidra till att dessa fullföljs, säger Amanda Öhman i ett pressmeddelande.

23 åriga Amanda Öhman har denna säsong gjort 14 poäng, 8 mål & 6 assist på 22 matcher i dalen.

KAIS Moras tränare Noél Alm Johansson om Amanda Öhman:

-Amanda Öhman har visat säsong efter säsong att hon tillhör de absoluta toppspelarna i SSL. Hon har länge varit en stor del av ryggraden i sitt lag och som kapten har hon alltid drivit på och visat vägen. Hennes blick för spelet och att kunna se och lösa olika situationer gör att hon hela tiden höjer sig själv och sin omgivning. I Amanda ser vi möjligheten att kunna dra nytta av hennes smartness både som forward och center. Det kommer bli riktigt häftigt att få följa Amanda i en ny omgivning.

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar