Foto: 24kalmar.se
FBC Kalmarsund DAM

Jag spelar 100% helhjärtat

Annie Nilsson tillbaka i FBC Kalmarsund och gjorde mål direkt i comebacken i fredags. Motivation är tillbaka och Annie satsar på att komma tillbaka till samma nivå som i våras. - Jag spelar 100% helhjärtat.

VM-guld med U-19 i våras och avancemang till SSL med FBC Kalmarsund. I somras fanns inte motivation men i fredags var Annie Nilsson tillbaka på planen. Annie från start i andrafemman och spelade hela matchen.

– Jag tycker att det var jättekul trots att vi förlorade. Men det är ett helt annat tempot. Jag har spelat lite med Kalmarsund Ungdom men det är ett helt annat tempo och jag tyckte det var jättekul, säger Annie till ibnytt.se

Det blev förlust 5-3 mot Warberg i första matchen i SSL där Annie gjorde 1 mål.

– Jag tycker inte riktigt att vi visar vad vi går för. De är väldigt desperata och hugger på allt och är först på varje boll. Jag tycker att vi ska bli mer aggressiva och höja oss.

Annie med ett U-19 VM guld så sent som i våras kan bli viktig för sitt Kalmarsund för att hålla sig kvar i högstaligan.

Vad går du in med för ambitionsnivå, vill du tillbaka till landslagsnivå? 
– Kanske inte för tillfället men absolut, lite senare kanske. Jag är inte så bra tränad just nu men ja, jag spelar 100% helhjärtat så absolut. Kroppen kändes okej och jag trodde jag skulle bli tröttare.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar