Foto: Idrottsfoto
SSL-Dam

”Rönnbys förstafemma är väldigt bra”

Nykomlingen Tyresö Trollbäcken har tagit 7 poäng på de inledande 7 omgångarna och möter idag Rönnby. - Deras förstafemma är väldigt bra, säger Tyresö Trollbäckens Linnea Wiregård.

Likt hela Tyresö Trollbäcken så har den unga forwarden Linnea Wiregård inlett första säsongen i SSL väldigt bra.

– Folk ser oss som att vi ska vara mycket sämre men vi har tränat upp oss väldigt bra och vet vad som väntar. Det är mycket vår egna förtjänt att vi inlett så bra då vi tränat på mycket med både fys och innebandy. Det är kul att det gått så bra, säger Wiregård.

Idag söndag väntar match mot Rönnby.

– Det känns bra. Det blev lite konstigt med träningarna i veckan pga snökaoset med inställd träning men vi slängde in en annan träning i fredags istället så vi hann med att gå igenom allt inför matchen.

Vad blir viktigt för att ni ska kunna vinna mot Rönnby? 
– Deras förstafemma är väldigt bra. Annars är det som på varje match att vi är med från början, våga göra det vi sagt att vi ska göra och inte släppa någonting i försvarspelet. Vi kan inte gå in i matchen och tror att det kommer lösa sig av sig själv utan vi måste ta jobbet. Vi här även gått igenom hur de kanske spelar mot oss så vi vet vad som skulle kunna komma.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar