Foto: Per Wiklund
SSL-Herr

Ännu ingen tränare i Warberg

21 oktober fick Oscar Lundin lämna Warberg och nu nästan en månad senare har ingen ersättare presenterats. – Det är klart att jag saknar att bolla idéer man har. Framför allt på träningarna, säger Stefan Smedberg till Hallands Nyheter.

Ännu ingen tränare presenterad som ersättare till Oscar Lundin i Warberg och det verkar det inte bli innan VM-uppehållet enligt Stefan Smedberg som även saknar en kollega.

– Det är klart att jag saknar att bolla idéer man har. Framför allt på träningarna. Men jag visste om det, att fram till VM-uppehållet händer det troligtvis inget, säger Smedberg till Hallands Nyheter. 

Nästan en månad har gott och resultatmässigt har Warberg ännu inte vunnit en match under ordinarie tid utan Oscar Lundin vilket även Jimmy Lindblom bloggat om. Samtidigt vittnar sportchefen Kimmo Eskelinen om att en lösning nu är nära.

– Vi står på mållinjen och ska bara ta det sista klivet över den. Vi hoppas att vi kan gå ut med lösningen inom kort, men det är lite omständigheter som gör att vi inte kan presentera någonting än, säger Eskelinen till ssl.se 

Kimmo är även inne på att det är en långsiktig lösning som sökt.

– Men vi har inte gjort någon analys utifrån sex matcher med eller utan Oscar. Vi har istället tänkt långsiktigt i det här skedet, inte bara den här säsongen utan också framåt i tiden. Vi vill så klart tillbaka till toppskiktet. Alla som är aktiva inom föreningen, oavsett om det är sponsorer, publik eller funktionärer, vill slåss med de bästa lagen. Sen har vi förstått att det kommer att ta sin tid, säger Eskelinen.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar