SSL-Dam

Warberg vann nykomlingsmötet

Warberg tog ny seger mot en annan nykomling i serien och klättrar förbi Tyresö Trollbäcken i tabellen efter seger med 9-4. Tre mål av Camilla Halldén. – Fasen det var jäkligt skönt att vi satte nio baljor och vi hade ju fler lägen, sa lagkaptenen Camilla Halldén till Hallandsnyheter.

De båda nykomlingarna Warberg och Tyresö Trollbäcken hade båda två segrar inför söndagens match som länge var jämn. I den andra perioden la Warberg i en högre växel och fick god utdelning till 6-2 där Camilla Halldén gjorde två av dessa.

– Det var darrigt i början, men vi jobbar oss in i matchen. I andra blev det mycket bättre och i tredje sliter vi för segern, sa lagkapten Camilla Halldén till Hallands Nyheter. 

Totalt blev det tre mål för Halldén vilka du kan se här. Detta efter att Warberg fortsatt att trumma på i den tredje perioden till en ledning med 8-2.

– Det känns jäkligt skönt att producera lite kassar framåt. Framför allt i andra perioden, där har vi det spelet vi vill ha, det var ganska bra i första också, men vi fick inte utdelning, sa Patric Löfborg.

Slutresultatet skrev till 9-4 efter att Tyresö Trollbäckens Julia Ravelius reducerat till 8-3 och Milla Ranne till 9-4. Däremellan gjorde unga Andrea Envall sitt sjätte mål för säsongen.

– Det var en oerhört viktigt trea nu när vi torskade mot Linköping och har tunga lag som Pixbo och Kais Mora att möta. Dessutom är det här bra för målskillnaden, fortsatte Löfborg.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar