IKSU

IKSU utökade i tredje igen

Ny seger för seriesuveränen IKSU och återigen gick laget ifrån i den tredje perioden. – Skitkul att vi maler ner dem, men jag hade hellre sett att vi gör ett par kassar till i första halvan av matchen, sa tränare Andreas Harnesk efter matchen.

Serieledande IKSU fortsätter att vinna. Under lördagen mötte laget 12:e placerade Warberg som lyckades hålla nere siffrorna i två perioder. I den andra perioden blev det bara ett mål och det efter 49 sekunder av Josefina Eiremo.

– Skitkul att vi maler ner dem, men jag hade hellre sett att vi gör ett par kassar till i första halvan av matchen. Vi kan vara lite smartare i vårt anfallsspel, det är mycket energi, men kanske lite mindre lugn och taktiskt, sa tränare Andreas Harnesk till Västerbottens-Kuriren efter matchen.

I den trejde perioden lossnade mer för IKSU och slutresultat skrev till 9-2.

– Det blir lite för mycket spel på utsidan för min smak. Samtidigt vet vi att när vi maler på och får ytor på slutet vet vi att vi är så skickliga att vi utnyttjar det, men jag vill också att vi gör mer mål i början då är vi lite nöjda med att lira runt.

Tre mål för hemmalaget gjordes Cornelia Fjellstedt.

– Tre mål, det är inte varje dag. Jag hade lite studs med mig och fick bra passningar, vi gjorde en bra match och kul att det gick bra för mig och laget. Vi hade skitbra energi hela matchen även om de stängde ute oss ganska bra. Vi sa att om vi höll uppe energin så kommer det att ge sig, sa Fjellstedt efter matchen.

Segern innebar IKSU 15:e seger för säsongen och laget har efter 17 omgångar gjort 147 mål och släppt in 54.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar