SSL-Dam

Tyresö Trollbäcken förstärker

Elfteplacerade Tyresö Trollbäcken förstärker sin trupp med SSL-rutinerade Amanda Ahola.

I förra veckan meddelade Amanda Ahola som den här säsongen spelat i FBC Uppsala att hon inte skulle fortsätta i Uppsala då pendlingen från Stockholm blev för dyr. Nu är Ahola klar för Tyresö Trollbäcken.

– Jag känner många av spelarna och har även tidigare spelat tillsammans med flera av dem. Det är också en skön positiv stämning i laget. Coach Bruno är känd för att vara en bra tränare med stor erfarenhet och höga krav. Dessutom har laget en stark vilja och de satsar helhjärtat på innebandyn och det passar mig jättebra, säger Ahola till Tyresö Trollbäckens hemsida.

Amanda Ahola spelade förra säsongen i KAIS Mora och innan det flertalet säsongen med Huddinge IK i SSL. TT:s tränare Bruno Lundberg kommenterar förstärkningen:

– Med vår kapten Lisa Karlsson oturligt borta för resten av säsongen känns det jättebra att få in Ahola. Även om de inte är samma spelartyper så spetsar vi till vår backbesättning. Vi får in en spelare som är väldigt kvick, gärna vill ta bollen framåt och tycker om att tävla. Och vem vet, med en större roll än hon har haft de senaste säsongerna kanske vi kan utveckla offensiven litegrann, och inte bara få hårt defensivt arbete. Det ser spännande ut!

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar