SSL-Herr

Rudd får köra för fullt på träningarna

Storvretas Alexander Rudd tränar sedan några veckor med laget och är friskförklarad. - Jag får vara med för fullt på träningarna, säger Rudd till Storvretas hemsida.

Storvretas stora stjärna Alexander Rudd som inte spelat sedan matchen mot Mullsjö i höstas där Rudd fick en hjärnskakning är nu på väg tillbaka.

– Det börjar bli bättre, jag mår bra. Jag får vara med för fullt på träningarna, säger Alexander Rudd till storvretaibk.se 

När exakt Rudd är tillbaka i spel är svårt säga.

– Nja, jag vet inte, det är svårt att svara på. Jag är friskförklarad, rent hjärnskakningsmässigt, men det är min fysiska form som jag ligger efter på av förklarliga själ. Jag har inte tränat på två månader, vi får se när jag känner mig redo men snart.

Storvreta som inför kvällens match ligger på sjunde plats i tabellen 36 poäng.

– Det har varit mycket upp och ner. Nu senast mot Helsingborg såg det väldigt bra ut! Men innan dess har det varit lite hackigt. Nu hoppas jag att vi kan ta med oss det vi gjorde bra mot Helsingborg och börjar med det mot Falun och ta med det till resten av matcherna.

Ikväll torsdag väntar serieledande Falun hemma i IFU Arena.

– Det kommer bli ställningskrig! Det är de två giganter som möts. Senaste sju SM-gulden har ju gått till något av de här lagen och med semifinalserien ifjol som gick till sju matcher och allt som hände där. Det kan nog bli en väldigt rolig match att spela och se på.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar