Foto: Per Wiklund
SSL-Herr

Klintsten & eventuellt Rudd tillbaka

Avstängningen är över och Viktor Klintsten är tillgänglig för spel igen i kvällens match mot Karlstad. En match där Klintsten tar plats mellan stolparna och eventuellt gör Alexander Rudd comeback.

Tre matchers avstängning för Storvretas målvakt Viktor Klintsten är över och han går in direkt i målet i kvällens match mot Karlstad.

– Jonas har visat att han håller yppersta klass, men Viktor var uttalad etta inför säsongen och förtjänar att spela matcher. Det är ingen dramatik, säger assisterande tränaren Hannes Öhman, till Upsala Nya Tidning.

Tillbaka i Storvreta är även Alexander Rudd som i matchen mot Falun satt med på bänken. Eventuellt blir det spel mot Karlstad och då i en andraformation tillsammans med Joel Kanebjörk och Albin Sjögren.

– Det vet vi inte men vi måste börja någonstans och vi vill göra så lite förändringar som möjligt i blocken och nu kan vi lämna första och tredje oförändrade, säger Öhman.

Storvreta som möter ett Karlstad i stort behov av poäng i den täta bottenstriden.

– De är lite, som Stefan (huvudtränare Forsman) sa, bonnjävliga och har en kaxig attityd på hemmaplan. Vi kommer att få händerna fulla.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar