Foto: Endre IF
Endre IF

Landslagsspelare skriver nytt kontrakt med Endre

Endre IF skriver nytt kontrakt med landslagsspelaren Sara Steen.

Endre IF skriver nytt kontrakt med egna produkten och landslagspelaren Sara Steen till år 2020
 
— Det känns jättebra att vara klar för tre nya år. Jag trivs väldigt bra i laget och klubben som är helt fantastisk på alla sätt. I Endre har jag alla förutsättningar för att utvecklas som spelare och jag vill inte spela för någon annan klubb. Vi står inför en spännande framtid och det är en ära att få vara en del av den, säger Sara Steen i ett pressmeddelande. 
21-åriga Sara Steen har den här säsongen gjort 25 mål och 5 assist.
— Sara är och kommer att vara en nyckelspelare för Endre IF i många år framöver. Hon är en spelare med Endrehjärtat på rätt ställe, har fantastiska kvalitéer och det känns oerhört inspirerande att vi är överens om en fortsättning i Endre, kommenterar Jonas Åström i Endres sportkommitté. 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar