Foto: idrottsfoto
Karlstad IBF

Karlstad förlänger med tränarduo

Karlstad IBF förlänger med tränarna Henrik Flognman och Peter Andersson.

Karlstad IBF på sjätte plats i damernas SSL förlänger kontraktet med huvudtränare Henrik Flognman och assisterande tränare Peter Andersson med ytterligare 1 år.

-Kul att båda våra tränare ville förlänga sina kontrakt. Henrik som nästa säsong gör sin tredje säsong i Karlstad Dam. Henrik var med när vi började nysatsningen förra säsongen, vi höjde kraven rejält på träningsdosen både på innebandyn och fysen. Han tillsammans med laget har gjort ett jättebra jobb, och vi tog ett kliv förra året som ledde till en slutspelsplats. Som det ser ut nu så har vi tagit ytterligare ett kliv framåt och förhoppningsvis en slutspelsplats även i år, säger Karlstads sportchef Peter Karlsson i ett pressmeddelande och lyfter även assisterande tränare Peter Andersson i det arbetet:

– Stor del av detta har även vår nya assisterande tränaren Peter. Peter tog vi in inför denna säsongen, och med hans stora innebandykunskaper har det verkligen synts att han var den tränaren vi sökte efter. Henrik och Peter komplettera varandra jättebra, så det ska bli kul att se hur långt dom kan ta laget nästa säsong.

Nästa match för Karlstad är på söndag, hemma mot serieledande IKSU

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar