Foto: Endre IF
Endre IF

Endre IF förlänger med målvakt

Endre IF har skrivit nytt kontrakt med målvakten Sophia Lundmark.

Endre IF förlängde i förra veckan kontraktet med landslagspelaren Sara Steen. Idag meddelade föreningen i ett pressmeddelande att även målvakten Sophia Lundmark skrivit på nytt kontrakt. Lundmark som gör sin tredje säsong i Endre har skrivit på för ytterligare 1 år.

– Det känns jätteroligt och helt rätt att jag kommer fortsätta min karriär i Endre IF. Här har jag alla förutsättningar att utvecklas ytterligare och bli en bättre innebandyspelare. Jag trivs väldigt bra med tjejerna i laget och det var aldrig ett alternativ att se mig om efter en ny klubb. Vi har tagit stora steg tillsammans under den här säsongen och den resan vill jag vara med på även framöver, kommenterar Lundmark.

Lundmark har enligt den officiella statistiken från svensk innebandy en räddningsprocent på 80,4 % den här säsongen och delar målvakuppdraget i Endre tillsammans med Liisa Kokkonen.

–  Sophia gör nu sin tredje säsong med Endre IF och har med stort Endrehjärta tagit kliv framåt för varje år som gått. Hon är en viktig kugge som tar ansvar både på och utanför planen och i Sophia får vi en lojal, seriös och träningsvillig spelare – egenskaper som vi i Endre IF värdesätter högt. Vi ser med spänning fram emot ännu en säsong med Sophia i Endretröjan, kommenterar Eva Didriksson i Endres sportkommitté

Se intervju med Sophia Lundmark där hon själv berättar om framtiden i Endre

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar