Foto: Per Wiklund
SSL-Herr

Storvreta går för seriesegern

Storvreta i god form ställs ikväll mot Karlstad. Ett Storvreta som är 4 poäng efter serieledande Falun med en match mindre spelad. - Vinner vi hängmatchen så är vi nära, säger Storvretas Mattias Samuelsson.

Storvreta ställs ikväll mot Karlstad som kämpar om nytt kontrakt.

– Vi är klara favoriter såklart. Men samtidigt har Karlstad allt att spela för. Det har visserligen vi också och det är viktigt att komma högt upp i tabellen. Vi kommer att göra allt för att vinna den, säger Storvretas lagkapten Mattias Samuelsson.

Ett Storvreta som om laget vinner mot Karlstad endast är 1 poäng efter serieledande Falun med tre matcher kvar. Har ni pratat om möjligheten till serieseger? 

– Inget vi snackat om men målsättningen är ju att komma så högt som möjligt. Har man chansen att vinna så går man för att vinna. Jag har dålig koll på spelschemat men vinner vi hängmatchen så är vi nära och det är ju tre matcher kvar efter det. Det är tight i toppen.

Vi närmar oss också slutspel. Har ni börjat förbereda er? 

– Vi har lagt in extra fyspass när vi blev klara så tidigt och det kommer fortsätta någon vecka till. Nu har vi tre matcher på jag tror 6 dagar och det får man också se som ett slutspelsförberedande. Vi ska trycka på i de här matcherna och få fys av det också. Man känner av att det börjar närma sig. Det är nu de fina tiderna börjar.

De fina tiderna säger du. Berätta mer

– När det drar ihop sig. Det blir nerv och det är nu man vill vara som bäst. Nu kommer tiden man sett fram emot och tränat hårt för. I slutspelet vill man vara bäst i både kropp och huvud. Det är härliga känslor som kommer när slutspelet närmar sig, avslutar Samuelsson.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar