Foto: Endre IF
Endre IF

Endre förlänger med norska landslagspelaren

Endre IF fortsätter förstärka truppen för framtiden och skriver nytt kontrakt med norska landslagsspelaren Karen Farnes.

Endre IF skriver nytt kontrakt med Karen Farnes över säsongen 2017/2018 vilket blir hennes femte säsong i klubben.

– Nuvarande säsong har bjudit på nya utmaningar och det har varit kul att själv utvecklas, men också inspirerande att se hur personer i alla led i föreningen och laget har vuxit. Jag vill fortsätta att vara en del av denna utveckling. När jag kom hem efter ett lyckat VM-kval med norska landslaget insåg jag att nästa säsong ger mig möjligheten att både spela VM med Norge och SSL med Endre. Den kombinationen är det väldigt svårt att tacka nej till. Jag ser nu fram emot att koncentrera mig på de utmaningarna som ligger framför mig och Endre, både i närtid och kommande säsong, kommenterar Farnes i ett pressmeddelande.

Farnes har den här säsongen gjort 7 mål och 4 assist.

– Det känns oerhört roligt att Karen väljer att stanna i Endre. Hon är en energispelare som har förmågan att sprida den känslan i laget. Karen är professionell i allt hon gör och en förebild för många spelare med sin fysik och träningsmentalitet, kommenterar Jonas Åström, Endres sportkommitté.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar