IBF Falun

Omar Aldeeb om debuten: ”Rätt match att göra debut i”

Omar Aldeeb gjorde debut för Falun i matchen mot AIK och gjorde 2 mål och 1 assist. - Det kändes bra tycker jag, spelade med bra spelare, säger Omar Aldeeb till IBFFalunTV.

Omar Aldeeb skrevs i början av januari till IBF Falun på dubbellicens från Strängnäs där han i år vinner poängligan i Allsvenskan Norra med 76 poäng. I helgens match mot AIK debuterade Aldeeb i Falun och målskyttet fortsatte med 2 mål och även en assist.

– Det kändes bra tycker jag, jag spelade med bra spelare, fick göra två mål och lägga in de i öppen kasse, det var skönt. Det är skönt att det släpper direkt så slipper man tänka på det, säger Aldeeb till IBFFalunTV

Matchen slutade med storseger 15-0 till Falun som med segern säkrade seriesegern.

– Det var väl rätt match att göra debut i. Vi gör en mycket bra match samtidigt som AIK inte är jättebra kanske. Det kändes som att när vi gjorde 8 eller 9 noll så känns det som att de slutar spelar helt enkelt och vi fortsätter pumpa på och det rinner ifrån, säger Aldeeb till dt.se 

2 mål och 1 assist i debuten som summerade sin egen insats och dag i Falun:

– Det är väl helt okej. Jag är väl kanske värvad för att göra poäng. Men jag spelare med så pass bra spelare så jag stod där på bortre och la in de. De har tagit hand om mig jättebra och Falun är en bra stad och jag har några kompisar här så det är jättekul.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar