Foto: Endre IF
Endre IF

Lagkaptenen förlänger med Endre

Endre fortsätter att göra klart med viktiga spelare till nästa säsong. Nytt kontrakt skrivet med lagkapten Olivia Ruthström.

Endre IF har skrivit nytt kontrakt med lagkapten Oliva Ruthström som blir var i föreningen även nästa säsong.

– Det känns inspirerande och otroligt kul att vi får behålla en egen produkt med ett stort Endrehjärtat även nästa säsong. Olivia har växt in i ledarrollen och axlat det ansvar som krävts av henne. I år har Olivia även fått en offensivare roll och vi ser med glädje fram emot att se henne fortsätta utvecklas ännu mer både på och utanför planen, kommenterar Johan Åström från Endres sportkommitté i ett pressmeddelande.

Ruthström som har Endre som moderklubb har den här säsongen gjort 4 mål och 11 assist i grundserien. På de två matcherna i slutspelet har det blivit 1 mål.

– Jag tycker ännu att det är väldigt kul att spela innebandy och det var inga tveksamheter kring att det är i Endre IF jag ska göra det. Jag trivs på ön och i föreningen finns alla förutsättningar till att jag ska kunna fortsätta att bli en bättre innebandyspelare. Jag tror på det lag vi börjat bygga upp denna säsong och jag ser fram emot att fortsätta vara en del av det, säger Oliva Ruthström.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar