Allsvenskan

Simon Hedin förlänger med JIK

Jönköping Innebandyklubb skrev i slutet av februari ett 2+1 års avtal med unge lovande Simon Hedin.

Simon Hedin, som var uttagen i U19 truppen i höstas men fick tacka nej pga knäskada förlängde sitt kontrakt med SSL-kvalande Jönköping i slutet på februari.

– Simon har gjort en snabb karriär inom innebandyn och har gått från att vara en duktig tennisspelare till att under sin tid i juniorsammanhang gör ordentliga avtryck vilket inte minst bekräftas av att han var uttagen till U19 precis innan skadan. Vi är glada att Simon väljer JIK och han ska bli mycket spännande att följa, kommenterar Johan Adin i JIKs sportgrupp.

Hedin själv kommenterade det nya kontraktet:

– Med framgångarna vi haft på juniorsidan ser jag en ljus framtid inom JIK och är riktigt sugen på att komma tillbaka till planen och spela innebandy igen. Jag är beredda att jobba hårt och målinriktat för att förtjäna speltid i vår redan starka och breda trupp.

Jönköpings tränare Niklas Pålsson beskriver Simon Hedin som spelare.

– Vi har många spelare som är otroligt träningsflitiga, men frågan är om inte Simon tar priset som den mest träningsflitiga, han kör mer eller minder ett pass dagligen individuellt vid sidan av vår verksamhet.
Som spelare är Simon kraftfull med ett riktigt giftigt skott och som kan bli en joker för oss framöver! Han är en lagspelare som alltid sliter och gör jobbet för laget.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar