Foto: Magnus C Lydahl
Allsvenskan

Jönköping till SSL

Jönköping vann andra matchen mot Djurgården och går upp i SSL. - Så jäkla skönt. Det är både en glädje och lättnad. Det har ju ändå funnits en liten press på oss inför matchen, men det släppte rätt snabbt, säger lagkapten Rickard Hessmer till Jönköpings-Posten

Jönköping har kvalificerat sig till SSL efter att ha vunnit andra playoffmatchen mot Djurgården med klara 13-4.

— Vi prickar formen och gör vår bästa match för säsongen. Det säger lite hur bra förberedda vi är och hur mycket vi vill det här, säger JIK-tränaren Niklas Pålsson till Jönköpings-Posten.

Först klara vinnare av Allsvenskan södra. 2-o i matcher i första rundan av SSL-kvalet och nu 2-0 i matcher mot Allsvenskan Norras tvåa Djurgården. Det är en välförtjänt SSL-plats som Jönköping nu tar.

— Så jäkla skönt. Det är både en glädje och lättnad. Det har ju ändå funnits en liten press på oss inför matchen, men det släppte rätt snabbt, säger lagkapten Rickard Hessmer.

Det är ett ungt Jönköping som imponerat under säsongen.

— Jag är så imponerad över att varje individ i laget hela tiden har velat vinna, göra bra träningar och utvecklats. Alla har hela tiden tagit match för match och inte flugit iväg. Jag är så stolt över att vara kapten i det här laget, säger lagkapten Rickard Hessmer.

 

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar