Foto: Jönköpings IK
Allsvenskan

JIKs första nyförvärv

Jönköpings herrlag har gjort klart med första nyförvärvat till nästa säsong i SSL.

I onsdags vann Jönköping mot Djurgården och blev klara för SSL. Nu har första nyförvärvet presenterats och det är Jesper Ekström som skrivit på ett kontrakt för två säsongen.

– Jag är väldigt nöjd med att Jesper valt oss! Han är en mycket bra innebandyspelare som har sina främsta styrkor i det offensiva spelet, han besitter kvaliter som vi har saknat och kan bidra med spetsegenskaper.
I rekryteringsprocessen med Jesper har vi verkligen velat lära känna honom och jag känner mig nu mycket trygg med att han är en person som är helt rätt för oss och vår trupp, han har ledaregenskaper och en utpräglad lagspelare. Han kommer att passa in perfekt hos oss i JIK, säger Jönköpings tränare Niklas Pålsson till Jönköpings hemsida.

Jesper Ekström som den här säsongen spelade i Onyx och gjorde 36 mål och 22 assist kommenterar själv flytten till Jönköping och SSL.

– Känslan är mycket bra. Skönt att göra klart allt såhär tidigt. Det finns många anledningar till varför jag valde JIK. Jag har klickat väldigt bra med Niklas och föreningen sen tror jag att JIK och spel i SSL passar mig perfekt i min fortsatta utveckling som spelare och människa. Sen har klubben visat att dom verkligen ville ha in mig, säger Ekström.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar