Foto: Warberg IC
SSL-Herr

Jesper Larsson till Warberg

Warberg har gjort klart med 19-årige backen Jesper Larsson.

Warberg IC har gjort klart med den rightfattade backen Jesper Larsson de kommande tre åren. Larsson som den här säsongen spelat i Division 1 med Borås IBF beskrivs som en teknisk back och poänggörare. I år gjorde han 10 mål och 6 assist i Division 1.

– Jag är genuint glad att Jesper flyttar till Warberg för att ta sina nästa steg i utvecklingen. Inte bara för att han är Boråsare, utan också för att han är oerhört ödmjuk och mogen för sin ålder och kombinerar det med en härlig attityd och stort mod innanför sargen. Han är bara 19 år och spelade i division 3 så sent som för två år sedan, så vi ska tillsammans med Jesper sätta rimliga mål med hans innebandy närmsta åren. Han har en fantastisk teknik och är väldigt bolltrygg, den stora utmaningen för hans del är såklart att anpassa sig till träningsdosen och det fysiska spelet på elitnivå. Med hans inställning till idrott är jag dock inte det minsta orolig, han är ett framtidsnamn i Warberg, säger Warbergs sportchef Kimmo Eskelinen till Warbergs hemsida.

-En klar fördel kommande säsong är att vi har ett lag i division 1 också, här jobbar vi på att hitta bra former för samarbete lagen emellan, avslutar Eskelinen

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar