Foto: bilderna.it
Endre IF

KLART: Endres första nyförvärv

Endre har gjort klart med sitt första nyförvärv till nästa säsong. Det är målgöraren Erika Nilsson som skrivit på ett kontrakt på 2 år.

Endre IF som igår presenterade en kontraktsförlängning av tränare Alexander Brinkmanns kontrakt presenterar sitt första nyförvärv. Det är Erika Nilsson, målskytt från Hovshaga som skrivit på för två år i Endre.

– Erika har gjort ett väldigt bra intryck på oss och har höga ambitioner med sin innebandykarriär, vilket går hand i hand med vår målsättning. Erika har spetskvalitéer i sitt offensiva spel som kommer komplettera vår befintliga trupp på ett bra sätt. Med de förutsättningar som finns i Endre IF har hon alla möjligheter att bli en poängspelare i SSL, kommenterar Jonas Åström, Endre IFs sportkommitté i ett pressmeddelande.

Säsongen som var gjorde Erika Nilsson 30 mål och 4 assist i Hovshaga i Allsvenskan Södra. Nilsson testade även på spel i SSL med FBC Kalmarsund där hon gjorde mål i första matchen.

– Jag valde att skriva på för Endre IF för att jag fick ett mycket bra intryck när jag var där på besök och jag vill ha nya utmaningar. Jag tyckte de var en proffsig och organiserad förening så det var inte något svårt val för mig. Jag tror att klubben kommer få mig att utvecklas både som person och som spelare, säger Erika Nilsson.

 

 

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar