Innebandyfesten

Lockerud Mariestad: ”Konkurrensen är stenhård”

IBK Lockerud Mariestad ställs mot Sirius, Hovslätt och RIG Umeå när innebandyfesten startar på fredag. - Konkurrensen är stenhård såklart, bara riktigt bra lag kvar nu, det kommer handla om små marginaler såklart och att man kommer upp i sin högsta nivå varje match, säger lagets tränare Anton Olofsson.

Lockerud Mariestad går in i Innebandyfesten med sin första gruppspelsmatch mot Sirius.

LÄS OCKSÅ: Guide Innebandyfesten – IBK Lockerud Mariestad – JAS HJ

Vi har tagit pulsen på lagets tränare Anton Olofsson inför turneringen.

Varför har just ni tagit er till Innebandyfesten?

– Vi har vunnit tillräckligt många matcher såklart, svårt att sätta fingret på något speciellt sådär men vi är en stark grupp som jobbar hårt tillsammans och älskar att vinna, det kommer man bevisligen långt på!

Vilka styrkor har ni som lag som ni kommer visa upp?

– Våran största styrka är att vi just är ett lag och jobbar hårt för varandra på banan, även om det inte är våran dag hittar vi oftast vägar att vinna matcher vilket också är en styrka.

Hur ser ni på konkurrensen från de andra lagen?

– Konkurrensen är stenhård såklart, bara riktigt bra lag kvar nu, det kommer handla om små marginaler såklart och att man kommer upp i sin högsta nivå varje match.

Är det någon spelare som är värd att titta lite extra på?

– Våran lagkapten Eddie Nissen Sandberg har sett riktigt bra ut senaste tiden och enligt mig vart A-lagets bästa spelare under hela våren, en extrem vinnarskalle och komplett innebandyspelare som borde vara given i svenska U-19 landslaget till VM i Växjö. Riktigt viktig i alla spelformer för oss.

Ser du att innebandyn i just er klass har gått åt något speciellt håll den här säsongen?

– Tycker att det är fler ”bra” lag i år än dem senaste säsongerna även om det tyvärr fortfarande finns lag som inte borde spela JAS, men fler lag med skickliga spelare som verkligen vill något med sin innebandy vilket är positivt för stämpeln på JAS.

LÄS OCKSÅ: Spelprogram Innebandyfesten

Redaktionen ibnytt.se

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar