Innebandyfesten

Storseger för Örnsköldsvik

Örnsköldsvik inledde innebandyfesten med en storseger 10-3 över Lindome. Men det var Lindome som tog ledningen med 2-0.

Lindome inledde gruppspelsmatchen mot Örnsköldsvik med två snabba mål innan Örnsköldsvik vaknade. Firma Elina Hirvi och Klara Sundell såg till att Örnsköldsvik kvitterade med varsitt mål assisterat av varandra. Två mål som var starten på en storseger för Örnsköldsvik som gick ifrån till ledning 6-2 efter den första perioden.

– Vi hade lite nerver men det blev bättre. Vi försöker gå in i det vi kan och göra det vi är bäst på. Hitta tillbaka till det vi kan. Vi pressar mycket och spelar mycket offensivt och spela upp bollen så fort vi kan och så har vi toppspelare som gör ett grymt jobb, säger Madeleine Grundströms, Örnsköldsvik lagkapten.

Nervositeten från den första perioden fanns inte kvar i inledningen av den andra där Örnsköldsvik fortsatte att visa upp ett kreativt och rörligt anfallsspel. Örnsköldsvik gick ifrån till en seger med hela 10-3. Tre av målen, ett hattrick gjordes av Elin Vedin.

Lagkapten Grundström har en kort analys till segern.

-Vi kör väl på. Vi rullar på med alla spelare vi har och när alla gör sitt jobb så vinner vi, säger Grundström som har målet klart.

– Vi ska ta guld.

Se hela intervjun med Madeleine Grundström i spelaren ovan.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar