Innebandyfesten

Lockerud Mariestad vidare till semifinal

Seger för Lockerud Mariestad i sista gruppspelsmatchen över Bele Barkarby innebär att laget är vidare till semifinal.

Lockerud Mariestad JAS DJ-lag inledde innebandyfesten med seger över Nacka Wallenstam i den första matchen. Oavgjort 4-4 i den andra matchen mot Dalen/RIG och i den tredje och sista gruppspelsmatchen mot Bele Barkarby var Lockerud Mariestad åter tillbaka som segrare efter 4-1.

Wilma Klingberg gav Lockerud Mariestad en drömöppning med mål redan efter 30 sekunder i en jämn och första period som inte bjöd på speciellt högt tempot.

– Vi börjar lite segt, men vi hämtar upp oss där när vi gick ner på två formationer och då blev det mycket bättre. Vi kan vara med från start med och jobba för varann. Kanske att morgongen spelar in, jag vet inte. Vi får hämta upp oss till kvällen, säger Lockerud Mariestads lagkapten Emma Stenberg.

I den andra om Lockerud Mariestad igång mer och ledda av lagkapten Emma Stenberg togs ledningen tillbaka till 2-1. Emma Stenberg serverade även Klara Loneberg till 4-1 vilket fastställde slutresultatet. En resultat som innebär att Lockerud Mariestad kommer tvåa i gruppen och är vidare till kvällens semifinaler. Matchens lirare i Lockerud Mariestad utsågs just lagkapten Emma Stenberg.

– Det känns jättebra. Lite seg i benen kan man ju vara. Vi går på två formationen ganska mycket så nu får man fylla på med energi, säger Stenberg om sin egen insats.

Se hela intervjun med Emma Stenberg i spelaren ovan. 

I den andra gruppspelsmatchen vann Dalen/RIG över Nacka Wallenstam med 4-2 vilket innebär Dalen/RIG gör Lockerud Mariestad sällskap vidare till semifinal.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar