Innebandyfesten

Rönnby Västerås ryckte i första perioden och vann

Rycket till 4-1 ledning i första perioden för Rönnby Västerås la grunden till segern över Hovslätt.

Rönnby Västerås som har lag både i JAS DJ och DJ18 ställdes mot Hovslätt i det första matchen. En match där Rönnby Västerås redan efter drygt en minut tog ledningen genom Clara Brisback. En ledning som utökades till 4-1 efter den första perioden med ett klart övertag för Rönnby Västerås. Det fjärde målet gjorde av Izabell Rydell som både spelat och gjort flera mål för Rönnbys SSL-lag.

– Jag tycker vi gör det bra. Vi vågar rulla bollen och vi sätter vår chanser. Vi hade många skott på mål och vi täckte mycket skott så de fick inte igenom så mycket bollar, säger Rydell som blev hårt uppvaktad och beskriver sin egen insats.

– Det kändes bra. De punktmarkerar mig bra, de vet vem jag är.