IBK Dalen

Ny tränarduo i Dalen

IBK Dalens damlag som den här säsongen tränats av Urban Karlsson och Christer Jernberg förändras något till nästa säsong då Claes Bredemo ansluter som tränare.

IBK Dalens damlag som slutade på elfte plats i årets SSL har gjort klart med en delvis ny tränarduo till nästa säsong. Claes Bredemo fortsätter som tränare och vid hans sida kommer Christer Jernberg att ansluta som tränare.

Bredemo går in på sin andra säsong som damtränare och är väldigt nöjd med att ha förlängt sitt kontrakt med damlaget.

– Det är ett fantastiskt gäng och det känns riktigt kul att fortsätta träna laget. Jag tror Christer kommer att bidra mycket med sin styrka att se detaljer i spelet, säger Bredemo till Dalens hemsida.

Christer Jernberg tränade laget säsongen 2015/2016 är också han glad att vara tillbaka och denna gång tillsammans med en gammal vapendragare.

– Det känns kul att vara tillbaka i damlaget och att träna ett lag tillsammans med Claes igen. Vi tränade IBF Dalens herrlag ihop tidigare. Claes är en tränare som är duktig analytiskt och att ha en bra dialog med spelarna.

IBK Dalens klubbdirektör Urban Karlsson kommenterar:

– Jag tycker det känns som en riktigt bra lösning med Claes och Christer som tränare i laget. Dels har de båda gjort ett riktigt bra intryck när de tränat laget tidigare och sedan känner de varandra från åren i IBF Dalens herrar, säger IBK Dalens klubbdirektör Urban Karlsson

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar