SSL-Herr

Back klar för Warberg

Warberg har skrivit ett treårskontrakt med den rightfattade backen Johan Dahlqvist.

Warberg lagbygge för nästa säsong fortsätter. Den rightfattade backen Johan Dahlqvist har skrivit ett treårskontrakt.

– I Johan får vi in en mycket ambitiös och målmedveten kille. Han var hos oss redan förra sommaren och tränade, och därför är det kul att vi äntligen lyckats få honom till klubben. Han har resonerat väldigt klokt kring sin egen roll och utveckling, och sätter det före att komma till SSL för tidigt. Här erbjuder vi honom en bra roll där han får vara med och växa med gruppen, säger Warbergs Sportchef Kimmo Eskelinen.

Johan som den här säsongen spelade i FBC Lerum gjorde 15 mål och 13 assist i grundserien. Lerum som kvalade upp till Allsvenskan men föll i sista kvalmatchen mot Östra. I kvalet gjorde Johan 7 mål och 2 assist.

– Innebandyspelaren Johan är löpstark, har ett bra skott och är i helt rätt ålder för oss. Hans egenskaper passar därför väldigt bra in i den typ av innebandy vi kommer att spela med hög intensitet och mycket initiativ.

– Som person är han lugn och sansad samtidigt som han är en hög kravställare både på sig själv och sin omgivning, och det är alltid nyttigt i en trupp, avslutar Eskelinen.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar