Foto: Per Wiklund
SSL-Herr

Landslagsman stannar i Storvreta

Jimmie Pettersson har skrivit nytt två-års kontrakt med Storvreta.

Storvretas forward och landslagsman Jimmie Pettersson har skrivit nytt kontrakt med Storvreta. Det nya kontraktet är skrivet på två år.

– Jag är jätteglad, att Jimmie önskar fortsätta sin karriär här i Storvreta IBK. Han har de egenskaperna, som vi vill ha – han är tjurig och tuff och en utpräglad målskytt. Sedan är han jättehärlig att jobba med och han tillför omklädningsrummet viktig energi och vinnarmentalitet, säger Storvretas chefstränare Stefan Forsman i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Med sitt målsinne och sitt fina skott förväntar jag, att Jimmie fortsätter ösa in mål och hamnar på runt 70 poäng per säsong, fortsätter Storvreta IBKs chefstränare Stefan Forsman.

Jimmie Pettersson som den här säsongen gjort 42 mål och 21 assist och dessutom tagits ut i nya förbundskaptenen Mikael Hills landslagstrupp kommenterar själv det nya kontraktet:

– Min sambo och jag trivs här i Uppsala, allt fungerar, och jag har redan varit med om förra säsongens fantastiska SM-guld. Jag vill fortsätta vinna och det vet jag är möjligt med Storvreta IBK, säger Jimmie Pettersson och fortsätter

– Jag kan och vill fortfarande utvecklas som innebandyspelare och ser möjligheterna till det i Storvreta. Jag vill göra allt för att sätta nytt personligt poängrekord och så har jag givetvis även siktet inställd på en landslagsplats.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar