IK Sirius FBC

Ny spelare från Bele Barkarby till Uppsala

FBC Uppsala fortsätter att värvar från Bele Barkarby. Tredje spelare in i laget från Bele Barkarby är forwarden Charlotte Bravo som även spelat i SSL den här säsongen med KAIS Mora.

FBC Uppsalas nya tränare Niklas Johansson har sidan tidigare plockat med sig Caroline Ericsson och Emma Gustafsson från sin tidigare klubb Bele Barkarby IF. Nu är nästa spelare från Bele Barkarby klar för Uppsala, forwarden Charlotte Bravo.

– Charlotte är en snabb och orädd forward som trivs i de obekväma ytorna framför mål. En spelare som med sin attityd och målsinne kommer ge oss ytterligare en dimension i vårt spel säger FBC-tränaren Niklas Jonsson till FBC Uppsalas hemsida.

19-årige Charlotte Bravo startade säsongen i Bele Barkarbys allsvenska lag, där hon gjorde 35 poäng, och värvades i slutet av säsongen till KAIS Mora på dubbellicens där hon gjorde en assist på de två SSL-matcher hon spelade. Hon var med i Moras trupp som tog SM-silver.

– ”Lottis” har alla förutsättningar att lyckas på högsta nivå och det ska bli spännande att följa hennes utveckling de kommande säsongerna, kommenterar FBC Uppsala.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar