SSL-Herr

Trotjänaren Niklas Winroth fortsätter i Storvreta

Niklas Winroth som spelat sju säsonger i Storvreta har skrivit nytt kontrakt med klubben.

Storvreta IBKs trotjänare Niklas Winroth har skrivit ett nytt 2-års kontrakt.

 – Storvreta IBK har alltid gjort mycket för min innebandyutveckling och jag känner mig hemmastadd. Jag är stolt över att bära den röda tröjan och jag är efter säsongens semiuttåg sugen på nya framgångar med laget. Jag vet, att det återigen är möjligt att gå hela vägen med Storvreta IBK, säger Niklas Winroth i ett pressmeddelande och fortsätter

– Jag vill ta större steg och har som ambition att börja leverera mer kontinuerligt, samtidigt vill jag fortsätta utveckla alla delar av mitt spel. Jag hoppas, att jag med min rutin kan bidra ännu mer och skall försöka ta ännu mer plats, avslutar Niklas Winroth.

Niklas Winroth har spelat sju säsonger i streck i Storvreta IBK. Han har varit med och vinna de tre senaste SM-gulden och för tre år sedan kom höjdpunkten med en landslagsuttagning.

Chefstränare Stefan Forsman är riktigt nöjd med föreningens nya kontrakt med Niklas Winroth, som kan spela på flera positioner:

– Jag är jätteglad, att Niklas önskar fortsätta sin karriär här i Storvreta IBK. Han besitter ett riktigt bra spelsinne, han läser av planen bra och dessutom vill jag framhäva hans stora laglojalitet – han är alltid att räkna med och lita på och kanon att jobba med, säger Stefan Forsman.

– Niklas kan spela på flera olika positioner, vilket ger oss flera olika möjligheter. Sedan gör han alltid det hårda jobbet utan att för den del synas speciellt mycket, fortsätter Storvreta IBKs chefstränare Stefan Forsman.

 

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar