Foto: Lennart Roos
Endre IF

Nyopererad Stina Ander fortsätter i Endre

Endre IFs Stina Ander som missat stora delar av säsongen med en knäskada har skrivit nytt kontrakt.

Den hårdskjutande backen Stina Ander värvades till Endre från Jönköping till säsongen 2015/16. Den första säsongen blev det 2 mål och 9 assist i grundserien. Stora delar av den här säsongen har blivit förstörd av en knäskada. Men nu är nyopererade Ander på väg tillbaka och har skrivit ett nytt kontrakt.

– Stina är en fantastiskt skicklig back som tyvärr haft skadebekymmer den gångna säsongen. När Stina är tillbaka kommer hon kunna bidra mycket med sina offensiva kvalitéer. Det känns väldigt inspirerande att veta att Stina blir kvar även nästa säsong. Får hon bara vara frisk kommer hon att visa vilken klasspelare hon är, kommenterar Jonas Åström, Endre IFs sportkommitté i ett pressmeddelande.

Stina själv kommenterar det nya kontraktet och fortsättningen i Endre.

– Det känns jättekul att ha skrivit på nytt kontrakt med Endre. En förening som jag trivts i den tid jag varit här med ambitiösa spelare, ledare, förening samt alla runt omkring. För egen del känns det helt rätt att stanna då jag har mycket jag vill kunna ge tillbaka till laget efter nästan en hel säsong skadad. En tuff sommar väntar och jag är redo att utvecklas på alla plan. Jag har drivna människor runt mig här på ön och denna resan vill jag verkligen vara med på.

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar