Foto: Idrottsfoto
Karlstad IBF

Dragana Mrksic skriver nytt med Karlstad

Karlstad har skrivit nytt kontrakt med Dragana Mrksic. Det nya kontraktet är skrivet på 1 år.

Backen Dragana Mrksic som varit uppvaktad av tre andra SSL-klubbar har förlängt sitt kontrakt med Karlstad ytterligare ett år.

– Det var flera andra föreningar som var ute efter henne, vilket jag förstår eftersom hon gjort en av sina bättre säsonger, så jag var lite orolig att hon skulle dra. Vi är jätteglada att hon stannar, hon betyder mycket för Karlstad. Både som pådrivare och med tanke på vilken duktig spelare hon är. Det här var en sjukt viktig signatur, säger Karlstads sportchef Peter Karlsson till Värmlands Folkblad.

För Mrksic del blir det tredje säsongen i Karlstad som fått ihop en spännande trupp där bland annat Adina Augustsson anslutit från Rönnby.

– Jag kom hit för två år sedan för att vara med på den här resan vi gör nu. Och sen trivs jag väldigt bra i Karlstad och i laget där jag känner att jag kan utvecklas som innebandyspelare och ta nästa steg, säger Mrksic och utvecklar betydelsen av Augustsson i laget:

– Det är så klart jätteviktigt. Adina har jag spelat tillsammans med i landslaget, hon är jätteduktig och kommer att få en stor roll hos oss. Det ser spännande ut.

Mrksic gjorde den gångna säsongen 5 mål och 9 assist vilket var en av hennes bästa säsong poängmässigt. Detta trots att en skada på baksida lår spökar.

– Jag vill så gärna spela innebandy men jag tycker det är tråkigt att inte kunna vara med till 100 procent på samma sak som tjejerna i laget gör. Gör jag något vill jag gärna gå in till 110 procent, inte 99,9. Det ska bli skönt att få en ny magnetkameraundersökning så man får se svart på vitt hur det ser ut och sen kan ta det en dag i taget och bygga därifrån.

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar