SSL-Dam

Rutinerade Kajsa Reingård förlänger med JIK

Rutinerade Kajsa Reingård förlänger med SSL-nykomlingen Jönköpings IK och ska därmed göra sin tionde säsong i svenska högstaserien.

Jönköpings IK förlänger med rutinerade Kajsa Reingård vilket innebär att Reingård, nästa säsong gör sin tionde säsong i högsta serien.

– Att Kajsa väljer att fortsätta betyder hur mycket som helst för oss, hon har över 200 matcher i högsta serien, hon har spelat slutspel, SM-final och landskamper och den rutinen är oerhört värdefull för oss och framförallt så vet hon vad som krävs för att lyckas på högsta nivå. Kajsa är väldigt mångsidig som spelare och oerhört professionell i allt hon gör så det känns hur kul som helst att hon vill fortsätta, säger tränare Robert Nordlund i ett pressmeddelande.

31-åriga Reingård som gjorde 12 mål och 8 assist den här säsongen kommenterar själv:

– Det känns kul att fortsätta, vi har något spännande på gång och har fått behålla i stort sett hela truppen och det är viktigt för mig. Trots att man börjar komma upp i åren så är innebandy lika roligt som när jag första gången började spela i tolvårsåldern och det känns kul att vi snart drar igång med träningen igen, säger Reingård.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar