Foto: Adam Troy
SSL-Herr

Mesta Storvretaspelaren någonsin förlänger

Jesper Berggren som gjort över 500 matcher i Storvreta och förra säsongen gjorde sin poängmässigt bästa säsong har skrivit på för ett år till.

Backen Jesper Berggren som gjorde sin poängmässigt bästa säsong med 15 mål och 21 assist har skrivit på för ytterligare ett i i Storvreta. Ett Storvreta som han spelat över 500 matcher i.

– Med Jesper på plats i ännu en säsong får vi erfarenheten och klokheten in i truppen. Jesper gjorde en fantastisk bra säsong, han var jämn och bra hela vägen, säger Stefan Forsman i ett pressmeddelande och fortsätter

– Med kontrakteringen av Jesper har Storvreta den starkaste backbesättningen på många år och för Jespers del gäller det att bidra med uppläggning av smarta strategier och tillföra fortsatt trygghet och stabilitet i laget.

Jesper Berggren är glad för nya kontraktet och ser fram emot en ny säsong med Storvreta IBK:

– Jag känner att jag fick mycket förtroende förra säsongen, spel i PP och förstafemman gjorde att mitt självförtroende ökade och det gjorde att jag presterade mitt bästa spel på många säsonger, säger Jesper Berggren och fortsätter

– Jag är i bra form, är skadefri och har hittat rätt i träning och förberedelse. Jag vill följa upp min förra säsong med en ännu bättre som hjälper Storvreta att återta bucklan, avslutar Berggren.

Med en förlängning av Jesper Berggrens kontrakt har Storvreta skaffat sig en riktigt stark backbesättning till nästa säsong då klubben också värvat Filip Stenmark och landslagsbacken Tobias Gustafsson.

LÄS OCKSÅ: Landslagsback till Storvreta

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar