Foto: Warberg IC
SSL-Dam

Warberg förlänger med Amanda & Amanda

Warberg förlänger kontraktet med 2xAmanda. Både Amanda Engström och Johansson har skrivit på nya kontrakt.

Warberg både värvar nya spelare och förlänger med spelare i laget. Senast att förlänga är Amanda Engström och Amanda Johansson. Backen Engström som den gångna säsongen spelat både med Warberg och Kärra IBK i division flyttar nu till Warberg för andra året i SSL.

– Gjorde min första säsong i Warbergströjan förra säsongen och det kändes som ett självklart val att fortsätta. Jag trivs jättebra här. Förra året var vi nykomlingar och hade inte riktig koll på vad som krävdes och ingen riktig koll på motståndet i början. Nu vet vi hur det är och vi vet vad vi måste jobba på och förbättra i vårt spel. Jag tror att vi kommer hålla en jämnare nivå under hela säsongen jämfört med under förra, säger Engström till Warbergs hemsida.

Även Amanda Johansson som gjorde 6 mål och 1 assist under debutsäsongen har skrivit nytt kontrakt. Det nya kontraktet är skrivet på två år.

– Amanda är en viktig spelare för laget med sina snabba fötter och sitt ständiga utmanande vid motståndarnas mål. Vi ser mycket fram emot en fortsatt tid med detta löpstarka rivjärn i Warbergs färger, kommenterar Warberg på sin hemsida.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar