Foto: Per Wiklund
IBF Falun

Klubbchefen lämnar Falun

Klubbchefen Patrik Bäck lämnar IBF Falun för nya utmaningar.

IBF Faluns Patrik Bäck lämnar rollen som klubbchef efter sju framgångsrika år i föreningen. De senaste fyra åren i rollen som klubbchef.

– Beslutet att lämna min tjänst hos IBF Falun har inte varit enkelt, men tanken på att göra någonting annat har växt sig starkare under den sjukskrivning jag precis gått igenom. Jag ser det som en ynnest att ha varit en del av den resa föreningen gjort och att kliva av nu, när föreningen lyckades återta SM-titeln och vann sitt fjärde guld på fem säsonger, känns naturligtvis väldigt bra. Jag önskar föreningen all lycka i framtiden och för egen del väntar nu en vardag där det blir enklare att skilja på arbete och fritid, säger Patrik Bäck i ett pressmeddelande.

Falun har varit väldigt framgångsrika under den tid som Bäck varit i föreningen. Fyra SM-guld och tre Champions Cup titlar har vunnits. Det senaste SM-guldet den gångna säsongen.

– Det är alltid tråkigt att säga adjö till en medarbetare, men vi förstår och respekterar Patriks beslut att lämna över stafettpinnen. Patrik har gjort ett fantastiskt arbete inom IBF Falun och han har haft en avgörande betydelse för de framgångar föreningen skördat de senaste åren. Vi är glada att Patrik har sagt att han gärna ställer upp och gör insatser för föreningen även i framtiden, men då på mer ideell basis. För oss handlar det nu om att få till en smidig interimslösning till dess att vi landat i en mer långsiktig organisationsstruktur, säger Faluns ordförande Filip Nordkvist.

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar