Foto: Per Wiklund
Övrigt

Förre förbundskaptenen tar över distriktslag

Den tidigare förbundskaptenen Jan-Erik Vaara tar över Värmlands distriktlag för flickor födda 2002.

Jan-Erik Vaara som slutade som förbundskapten för herrlandslaget efter senaste VM har fått ett ny ledaruppdrag. Vaara kommer leda Värmlands distriktslag flickor födda 2002.

–  Det ska bli kul att vara involverad i verksamhet som omfattar individer i en ålder jag inte tränat förut och det ger mig en chans att ha kvar åtminstone en fot i innebandyn, säger Jan-Erik Vaara i ett pressmeddelande. 

SDF-SM för spelare födda 2002 spelas i januari 2019. Vaara tillsammans med kollegor kommer håll en rad läger och samlingar med fokus på utbildning och utveckling. 

– VIBF är ett distrikt som är på stark frammarsch och som jag tycker ligger i framkant på flera plan, bland annat när det gäller distriktslagsverksamheten. Naturligtvis är det intressant att vara involverad i det, säger Jan-Erik Vaara.

Övriga ledare i F02 är Johan Carlsson och Camilla Olsson. För P02 ansvarar Johan Rosén, Jonas Wiberg och Roger Löfgren. Rosén och Wiberg var båda ansvariga för P99-laget, som tog två medaljer på två SM för några säsonger sedan.

– Naturligtvis är det fantastiskt glädjande att vi lyckats engagera en av landets absolut mest meriterade tränare i distriktslagsverksamheten och han kommer givetvis att bidra med oerhört mycket, både till spelarna och till organisationen. Vi är också mycket glada över att vi återigen fått med Jonas Wiberg och Johan Rosén, som gjorde ett fantastiskt jobb med P99-laget, säger VIBF:s kanslichef Camilla Olsson.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar