Foto: Endre IF
Endre IF

Innebandyprofil förstärker Endres organisation

Albin Skur som driver populära podcasten innebandysurr förstärker Endres organisation.

Det är inte bara på spelare som byter förening under Silly Season. Endre IF presenterade under fredagen även förstärkning på marknadssidan då podcastprofilen Albin Skur ansluter till föreningen. Skur som tillsammans med Jesper Gribe och Johan Karlsson driver den populära podcasten Innebandysurr blir en del av Endres marknadskommitté. Skur har dessutom lång erfarenhet som kommentator för Tyresö Trollbäcken, senast i SSL.

– Med Albins bakgrund inom produktion och media ser föreningen med entusiasm fram emot hur Albin och marknadskommittén ska kunna utveckla vår externa kommunikation kring våra arrangemang såväl som digitalt och i sociala medier, kommenterar Endre IF i ett pressmeddelande.

Albin Skur själv kommenterar de nya uppdragen:

– Det känns genuint kul och spännande att få vara en del av Endre IF i höst. Innebandyn på Gotland har ett fantastiskt gott rykte vad det gäller intresse från publik och sponsorer. Jag ser en utmaning i att ta vara på detta intresse för att höja ribban på allt ifrån sociala medier till marknadsföring för våra hemmamatcher, kommenterar Skur i ett pressmeddelande.

Förutom arbetet i Endres marknadskommitte kommer Skur även vara en del i Endre IF ungdomssatsning. Tidigare har Skur varit tränare för ungdomslag i Farsta IBK och har även en instruktörsroll på Svenska Innebandyförbundets Sweden Youth Camp.

– Dessutom får jag chansen att bli ungdomsledare i en förening som har det gott ställt även hos de yngre lagen i föreningen. Jag är glad och tacksam att ha fått frågan av Endre IF att flytta till Visby och att föreningen tror att jag kan bidra till att Endre IF tar nya kliv. Att uppleva innebandy i en annan del av Sverige och skaffa sig nya erfarenheter och lära sig mycket nytt ska bli rejält intressant.

Kommer du fortsätta med podcasten? 

– IBsurr kommer att köra vidare varje vecka som innan, säger Albin Skur till ibnytt.se.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar