Foto: Hannu Högberg
Rönnby IBK

Comeback i Rönnby Västerås

Rutinerade Emma Hellberg gör comeback i Västerås Rönnby. - Målsättningen är att alltid bidra med så mycket som möjligt och framförallt ha kul på vägen, säger Hellberg.

Emma Hellberg gjorde 2014 ett försök till comeback i Rönnby Västerås efter flera år i Umeå. Då satte en skada stopp för satsningen. Till årets säsong har Hellberg kört fullt ut på försäsongen och satsar.

– Det stämmer, det har känts kul! Upplägget med M5 är verkligen ett steg i rätt riktning inom kategorin grenspecifik träning, vilket är något jag anser ha saknats i sporten, säger Hellberg till Rönnby Västerås hemsida. 

Det är ett nytt och ungt Rönnby som Hellberg gör comeback i. Ett Rönnby som Hellberg tycker ska höja målsättningen.

– Jag tycker man haft blygsamma målsättningar senaste åren. Förvisso har det skett ett generationsskifte men årgångarna 97-98-99 är inga man snackar bort. De är smarta tjejer med extrem talang och välutvecklade grundinnebandyskills. Inte nog med det är det bra människor och härliga karaktärer, några av dem måste bara inse det också. Det ”äldre gardet” känns stabilt och det finns lika mycket skills där. Tror nyckeln ligger mycket vid att svetsa samman de olika generationerna samt tydlighet kring roller, säger Hellberg och utvecklar sin personliga målsättning: 

– Målsättningen är att alltid bidra med så mycket som möjligt och framförallt ha kul på vägen.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar