Foto: Per Wiklund
IKSU

Ny tränare till svenska mästarna

Svenska mästarna IKSU har gjort klart med en ny tränare som ska leda laget tillsammans med Magnus Norrman.

Det är Västerbottens-Kuriren som avslöjar vem som tar över IKSU efter att Andreas Harnesk lämnat för Linköping. Den nya tränare som kommer träna laget tillsammans med Magnus Norrman är Johan Lindgren.

– Han har varit huvudspåret hela sommaren. Jag tror att Magnus och Lingon kommer att komplettera varandra riktigt bra, säger IKSUs klubbchef Jocke Sjöström till vk.se 

Lindgren som själv har förflutet som spelare i båda Umeålagen Dalen och Umeå City har senast tränat Ersboda SK i division 1 herrar. Utöver erfarenheterna som tränare för Ersboda har Lindgren tidigare tränat IBK Dalens SSL-Damer och även haft tränarrollen i Team Thorengruppen och Umeå Citys herrar.

– Det här känns väldigt bra. Det är svårt att hitta så många som känns bättre och vassare än ”Lingon”, säger klubbchefen Jocke Sjöström.

Tidigare har Johan Lindgren kommenterar intresset från IKSU.

– Det är kul att det finns intresse och det är klart att jag fortfarande tycker att det är jäkligt roligt med innebandy. Det skulle vara kul att göra något på den nivån igen, men det är mycket som ska funka. Det ska funka på jobbet och det ska framför allt funka hemma. Det måste man ta först och främst, säger Johan Lindgren.

Magnus Norrman kommer likt andra halvan på förra säsongen fortsätta att framförallt ha rollen som matchcoach.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar