Anna Jakobsson vann VM-guld 2015 Foto: Per Wiklund
Övrigt

Ny innebandyexpert i TV4

TV4 och C More fortsätter sin satsning på att sända SSL och landslaget. Till den här säsongen har kanalen gjort klart med en ny expert.

Den forna landslagsspelaren och Endrestjärnan Anna Jakobsson är TV4:s nya expert.

– Det ska bli fantastiskt roligt att få jobba med innebandy i TV. Jag känner mig lika laddad inför den här säsongen som när jag var aktiv spelare. Dessutom har jag alltid gillat att tycka till om olika företeelser så jag ser med tillförsikt fram emot min första direktsändning, säger Anna Jakobsson i ett pressmeddelande.

Anna Jakobsson som är en av svensk innebandys främsta spelare genom tiderna har bland annat två VM-guld och ett U19-VM-guld. Under sina karriär gjorde hon 58 landskamper och 54 mål. Hon har dessutom rekordet med flest mål genom tiderna i SSL och den spelare som gjort flest mål i en och samma match i SSL.

– Vi är glada över att ha lyckats knyta Anna till oss. Hon har både en imponerade innebandykompetens och därtill en rejäl dos energi, något som gör henne extra lämpad som innebandyexpert, säger Niklas Supanich, Exekutiv producent på TV4.

Anna Jakobsson har även den senaste säsongen haft en blogg här på ibnytt.se vilken du kan läsa här. 

Förutom Anna Jakobsson så kommer Patrik Åman fortsätta som expert och Lars Lindberg vara huvudkommentator.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar