Foto: Idrottsfoto
Jönköpings IK

Ny målvakt och målvaktstränare till JIK

SSL-nykomlingen Jönköpings IK utökar sin målvaktsuppsättning med Lisa Liljegren på dubbellicens från samarbetsföreningen Hovslätts IK. Klubben har även gjort klart med ny målvaktstränare.

Dubbel förstärkning för Jönköpings målvakter. 18-åriga Lisa Liljegren ingår i SSL-truppen på dubbellicens från Hovslätts IK och Herman Gill är klar som målvaktstränare.

– Det känns tryggt att vi fått in Lisa på en dubbellicens, hon har tränat med laget sedan vi gick in i hall och hon har stora steg hela tiden. Hon är en målvakt som verkligen har framtiden för sig och det känns kul att vi tillsammans med Hovslätt kan skapa stimulerande utvecklingsmöjligheter för unga spelare som vill satsa på innebandy, säger JIKs tränare Robert Nordlund i ett pressmeddelande.

Liljegren själv kommenterar:

– Det känns jättekul med en dubbellicens med JIK denna säsong. Det är ett steg i rätt riktning där jag får chansen att träna och utvecklas som målvakt i ett SSL lag och att jag samtidigt har möjligheten att spela matcher med Hovslätt, säger Liljegren.

Jönköping förstärker även i ledarstaben då Herman Gill blir ansvarig målvaktstränare. Gill kommer närmast från Fristads GOIF.

–Herman känns som ett väldigt bra tillskott i laget, vi har letat målvaktstränare ett tag nu och det känns kanon att vi nu har Herman som kan kliva in och ge våra målvakter den stöttning och vägledning de behöver, säger Robert Nordlund.

Herman Gill Jönköpings IK DamHerman Gill, ny målvaktstränare i Jönköping

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar