SSL-Herr

Samuelsson om Roos tackling: ”Jag tycker det är fegt”

Plastpodden har släppt sitt andra avsnitt för säsongen där Johan Roos tackling på Jimmie Pettersson diskuteras med Storvretas lagkapten Mattias Samuelsson.

I slutet av säsongens andra avsnitt av podcasten Plastpodden med Lars Lindberg hamnar fokus på Johan Roos tackling mot Jimmie Pettersson. En tackling som resulterar i ett matchstraff 3 för Johan Roos där vidare bestraffning inväntas. För Jimmie Pettersson blev det en hård smäll mot axeln där första rapporterna gav beskedet att nyckelbenet är skadat. En tackling som Storvretas lagkapten Mattias Samuelsson säger så här om i podcasten:

– Smällen går inte att försvara. Det där hör inte hemma på en innebandyplan för fem öre. Jimmie tränar varje dag, lägger ner väldigt mycket tid och offrar väldigt mycket saker för något han älskar såklart. Jag tycker det är noll respekt för sin motspelare. Jag tycker det är för dåligt, säger Samuelsson

Johan Roos själv sammanfattade tacklingen under söndagskvällen:

– Det är hög fart, svårt för mig att stanna och jag gör en felbedömning, sammanfattar Roos.

En förklaring som Samuelsson kommenterar i podcasten:

– Det är en förklaring men det är fortfarande inte okej. Självklart kan man komma in fel i situationerna men det oförsvarbart, säger Samuelsson som senare kommenterar:

– Jag tycker det är fegt.

Lyssna på hela diskussionen i Plastpodden här där Samuelsson är med i slutet av podcasten: 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar