Foto: Eva Ohlström
IK Sirius FBC

”Varit nervöst att sitta vid sidan om”

Klara Molin är tillbaka i Sirius efter skadan hon fick i premiären.

I förra helgens match mot Linköping var Sirius Klara Molin tillbaka i laget efter den skada som hon ådrog sig i premiären mot Pixbo då axeln slogs ur led.

– Självklart var det superkul att vara tillbaka och jag har sett fram emot att spela match igen. Det kändes att det var första matchen och jag var inte nöjd med prestationen. Men skadan känns inte av så nu är det bara att köra, säger Molin.

Molin som assisterade till Agnes Wiklund som fullbordade Sirius vändning mot Linköping till 4-3 med 13 sekunder kvar av matchen vilket var Sirius tredje seger för säsongen.

– Det har varit nervöst att sitta vid sidan om. Verkligen ingen rolig känsla. Sett till säsongen har det varit lite upp och ner tycker jag. Vi måste bli mer jämna i matcherna för att kunna ta fler poäng. Vi har heller inte tagit dem poängen som vi borde men serien är lång.

Ni har ändå spelat mycket bättre senaste matcherna. Varför? 

– Det känns som att vi krigar mer för varandra. Jag tro det delvis handlar om att vi har kommit ihop bättre som grupp.

Ikväll väntar bortamatch mot IKSU.

– Nästan tuffast möjliga motstånd. Samtidigt ska det bli jättekul att möta IKSU. De spelar bra innebandy och allt kan hända. Framförallt så måste vi sätta defensiven då deras offensiv är otroligt bra, avslutar Molin.

Matchen börjar 18:30 och sänds på SSLPlay.se 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar