Foto: Per Wiklund
SSL-Herr

”Det är väldigt ångerfullt och skamfyllt”

Alexander Rudd är tillbaka i träning med Storvreta efter avstängningen som följde efter rattfyllan. – Det är väldigt kul att vara tillbaka, säger Rudd till Storvreta news.

Alexander Rudd som för cirka en månad sedan åkte fast för rattfylla stängdes av Storvreta av från träning och matcher och fick påbörja ett stöd- och åtgärdsprogram. Rudd har följt programmet som fortsätter och är nu tillbaka i träning med Storvreta.

– Jag har kört på ganska hårt själv de här veckorna och jag känner mig i hyfsad fysisk form ändå. Självklart är det efterlängtat att vara tillbaka på innebandyplanen och med grabbarna i laget, säger Rudd till Storvreta News.

Rudd som har kört på hårt på egen hand under avstängningen jobbar nu hårt för att höja den fysiska formen.

– Jag har löpt på en fem sex pass i veckan och jag känner mig i bra fysisk form. Jag ska komma tillbaka  i träning nu och jag kommer köra ett extra pass per dag för att komma tillbaka så snabbt som möjligt och ta igen det jag fysiska som jag har missat. När jag är tillbaka i matchspel återstår att se men förhoppningsvis snart.

På söndag möter Storvreta Dalen och Rudd har följt laget vid sidan om.

– Det har sett bra ut på hela säsongen. På hemmaplan har vi varit starka och bara förlorat någon match. När Storvreta spelar innebandy går iv alltid för vinst. Dalen kommer förmodligen att backa hem lite som de har en tendens att göra. Får vi hål på de tidigt så de tvingas de gå upp lite så tror jag att det kan rinna iväg.

Angående rattfyllan så är Rudd ångerfull:

– Man har ju lärt sig något för livet och det hade kunnat gå mycket värre och det är tur det inte gjorde det. Det är väldigt ångerfullt och skamfyllt.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar